Ny blus!

Såhär såg jag ut igår kväll när det var klassfest! Det jag tänkte visa var blusen jag har på mig, den köpte jag i veckan för 199kr på H&M :) Trevlig helg på er allesammans!

Målat tånaglarna!

Ja jag är sjuk just nu därför jag inte skrivit något här dem senaste dagarna. Men idag har jag iaf målat tångalarna bara det kändes lagom jobbigt! Men bra blev det, provade det nya babyrosa nagellacket från ullared. Och det var jätte bra, behövdes bara ett lager och torkar fort och dem torkar fort!
Lite dålig bild men skyller på att jag är sjuk och inte orkar fixa bättre, märket är Claudia iaf!

Dagens naglar!

Ikväll satte jag och mamma mig och fixade våra naglar tillsammans! Trevligt och bådas blev väldigt snygga tycker jag :) Hoppas ni gillar dem! :)
Detta ovan är mammas naglar, som hon gjort själv :) Jätte fina tycker jag!
Och detta är mina naglar för den här gången! Blev väl helt okej! :)

misslyckade naglar

Ja för ett tag sen så provade jag att använda rosa uppe på ett svart lack vilket knappt syntes så själva designen blev inte alls som jag tänkt mig. Trivdes inte alls i den men tänkte visa upp den för er ändå! Men nu vet jag ju det iaf! :)

Övat på mammas naglar!

Ja igår kväll testade jag ett nytt mönster som jag blev inspirerad av när jag satt och sökte runt på nageldesigner. Så jag övade på min mammas naglar som är långa och fina, såhär blev det!
Tycker det blev helt okej för att vara första gången jag gjorde det här mönstret men efter lite om och men så blev det bra :)

dag 10 - Nagellack du vill ha nu.

Just nu skulle jag egentligen vilja ha alla China glaze lack som finns men jag skulle gärna ha alla dem som har glitter i sig tycker dem är så himla fina! :)

dag 9 - Hur din första nageldesign såg ut.

Efter en halvtimmas letande nu så har jag hittat min första nageldesign, då tyckte jag att det var skit snyggt och var överlycklig för reslutatet och idag så tycker jag det är grymt fult haha :) Så jag hoppas jag kan bjuda er på ett skratt nu!
Första bilden är när jag gör själva designen och andra bilden är resultatet haha. Så himla tråkig fantasi, har liksom ingen färg under har bara smackat dit det mitt på nageln och tycker att jag var skit grym, detta var alltså 2008 någon gång, tur att man utvecklas :)

dag 8 - Sämsta nagellacks märket.

Okej återigen så måste jag nog säga Depend av dem jag provat, jag gillar dem inte helt enkelt som jag skrev tidigare så är det ett billigt märke som inte håller länge och är inte det bästa för nageln. Ja Depend får tummen ner!

dag 7 - Ditt sämsta nagelköp.

Hm, måste tänka lite haha.. Det måste vara alla dessa depend nagellack, visst dem finns i många fina färger och är billiga men dem är inte bra tycker jag. Sitter inte länge, kräver ofta flera lager, nej jag använder nästan aldrig dem längre. Sen tycker jag inte om dem här cracked up effect lacken heller, det var bara kul en gång sen kändes det som slöseri eftersom jag förmodligen aldrig kommer använda dem igen.

dag 6 - Hur många nagellack har du, av varje märke.

Haha jadu det tänker jag ju inte sätta mig och räkna men jag vet att jag har 100lack sammanlagt just nu så jag tror jag har kanske 20st från depend, 10-15st från H&M 10-15 av speciallacken jag använder när jag gör vissa mönster, 6st av andra lack som jag gör streck och prickar med sen kanske 5-10st från isadora och sen är det massa olika som jag och mamma köpt utomlands och fått. Ja jag hoppas det svaret duger :)
Bild igen på min lilla nagelproduktssamling :)

dag 5 - Hur kom du in på det här med naglar.

Detta kommer jag ihåg, jag har väl alltid målat naglarna men bara med en färg och inget mer liksom, men sen för några år sen så köpte mamma hem nå speciella nagelgrejer som hon hittat på nätet och then I was stuck! Även om jag blev sur i början för att det inte fungera som jag ville och så vidare men med övning så går det idag jätte lätt och det är super kul! Ska visa er någon gång vad det är för grejer jag snackar om! Nu hittar jag ingen bild på min första nageldesign för tilfället men vet att den finns någonstans på nätet haha :) Får leta upp den sen!

dag 4 - Ditt första nagellack.

Oj det kommer jag inte ens ihåg vilket det är och har nog tyvärr inte ens kvar det. Har alltid älskat sånt här så jag fick sånt redan när jag var liten och därför kan jag inte komma ihåg det. Men jag minns ändå ett nagellack jag fick av min farfar för flera flera år sen vad kan jag ha vart 10, kanske? Det var iaf ett gammelrosa lack från depend och då såg inte ens deras flaskor ut som dem gör idag och det lacket slängde jag för något år sen när jag rensade lite tyvärr så kan inte visa bild heller :( Men nu efter mycket letande på google så har jag hittat exakt det nagellacket jag menar! såhär såg det ut:
Det var exakt detta nagellacket jag fick, ni ser ju att flaskan ser annorlunda ut mot idag. Som sagt hittade bilden på google och sidan som lade ut bilden ville inte ladda så jag kunde inte länka till bilden men hoppas det är okej att jag lånar bilden!

dag 3 - Din favorit nageldesign, av dig själv.

Jag blir ganska ofta inte så nöjd med det jag gör, finns alltid någit som kunde ha blivit lite bättre men ja jag tror nog att min senaste nageldesign är min favorit! Såhär ser den ut:
Men jag kan ändå inte riktigt bestämma mig för att den ovan är min favorit för jag älskar även denna under!
För denna är också skitsnygg, du kan göra den med vilka färger du vill, min favorit är vit botten och rosa mönster, jätte fräscht! Så jag måste nog säga att båda dem här är min favoritdesign!

dag 2 - Ditt favorit nagellacks märke - och varför.

Ett märke som jag verkligen gillar är China Glaze, har inte så många lack av den för att den är ju lite dyrare kostar runt 100lappen och jag är lite snål av mig och köper hellre H&M's nagellack istället. Men visst är det inte samma sak, jag märker att naglar mår bättre av China glaze, dem skivar sig inte och blir tunna som dem kan bli när jag använder depend, H&M och andra billiga nagellack för mycket. Så jag brukar ta min rosa tranasparenta China glaze lack som grundlack och sedan någon av dem billiga lacken över, fungerar super, litet tips hihi! :)

Dags att fixa naglarna!

Ska faktiskt sätta mig och fixa mina naglar nu, under tiden tänkte jag visa hur mina naglar ser ut just nu eftersom jag inte har visat det här ännu. Blev faktiskt väldigt nöjd den här gången, tycker det blev skit snyggt!
Fast just precis nu efter att haft såhär i några dagar så har har lacket börjat försvinna så därför är det dags att göra om dem, ska nog köra på något liknande fast med andra färger eftersom mina naglar är ganska kort just nu då jag nyligen haft praktik(inom vården där får man ej ha långa naglar) och blev tvungen att klippa av dem.
Bild på naglarna jag gör ikväll kommer så fort som möjligt!

dag 1 - Ditt favorit nagellack

Ja jag har inget direkt favorit nagellack eftersom jag älskar alla färger vi har men man kan väl säga att jag är en sucker för rosa tyvärr. Jag älskar alla nyanser och jag tror att 1/4 om inte mer av mina nagellack är i någon nyans av rosa hehe. Så jag får svara i en färg istället för ett just nagellack om det är okej! Men om jag måste säga något så gillar jag faktiskt H&M's negllack, billiga, behövs bara ett lager(oftast) och sitter i flera dagar, bra tycker jag! Hoppas mitt svar duger åt er! :)

Min nagelsamling!

Ja jag har ju inte lite nagelprodukter om jag säger så, räknade alla lacken och det var prick 100st! Lite kul tycker jag :) Men sen älskar jag att hålla på med detta, så det ligger ju lite pengar här på bordet om man räknar ihop vad allt skulle kosta :) Iaf, tänkte börja en sån här 10 dagars grej imorgon, och först ut är att berätta vilket mitt favoritnagellack är så kika in imorgon så får ni se!

Provosorisk design, välkomna!

Hej allesammans, är inte alls nöjd med min design här men den får vara såhär provosoriskt tills jag fixar något bättre! Så jag kan komma igång med bloggandet här på blogg Nagelnattah! :) Jag har ju annars en annan blogg som jag bloggat på i snart 2år som heter www.nathaliiieb.blogg.se Jag kommer att ha kvar den bloggen, vill ju kunna se tillbaka på den om några år. Kanske uppdaterar den ibland också men i så fall om min vardag för det tänkte jag att ni skulle slippa läsa om här.

Någon gång ibland så kommer jag berätta om min dag och så men då ska det kunna relatera till något jag annars skriver om i bloggen som att jag tillexempel har shoppat och då passar jag på att visa vad jag köpt, ja ni förstår nog vad jag menar. ;) Så denna blogg kommer inte uppdateras dagligen, utan bara någon gång i veckan då jag inte har tid till mer. Men ska försöka hinna med minst 2-3 inlägg i veckan så får vi se hur det blir med det! :)


Det jag älskar mest inom skönhet är då naglar! Något jag älskar att sitta och pilla med och om jag hade tid skulle jag gärna sitta och ändra mina naglar varje dag, men som ni förstår så funkar ju inte det. Så det är vad jag mest kommer dela med mig av här. Jag hoppas ni kommer gilla det jag gör och fortsätter att läsa bloggen!


Många kramar/ Nathalie

RSS 2.0