Om jag haft en finare kropp och lite mer pengar hehe..

Ja då hade dessa klänningar definitivt hängt i min garderob i sommar! :)
rut mfl.
rut mfl.
Nelly.com
nelly.com
nelly.com
Nelly.com
Nelly.com
Bubbleroom.se
Bubbleroom.se

Pinsamt!

(Liksom kolla ringfingret va kort nageln är!!)
Om det är något som jag tycker är pinsamt och som äcklar mig så är det ovårdade händer och just nu känner jag mig väldigt äcklig. Vet inte varför jag känner så men det har jag alltid gjort tror jag. Jag rev iaf av mina naglar för jag blev förbannad att en av dem gick av så då åkte alla av. Ångrar mig grovt nu dels för att det gör ont i fingrarna så fort man kommer åt något och det ser bara äckligt ut när naglarna liksom tar slut och huden som annars är under nageln sticker fram, om ni förstår vad jag menar? Fingrarna ser tjockare ut också tycker jag, i alla fall på mig. Målade iaf slarvigt på ett rosa lack idag i hopp om att det skulle kännas mycket bättre men det gör det inte haha, aja tur att det växer ut någorlunda snabbt ändå :)

Shopping, fy på mig..

Har egentligen inte råd, borde spara meeeeen kan inte hålla mig, kom hem med det jag absolut inte behöver. Jag som skulle köpa ny väska, men hittade ingen lagom stor och fin, dem var mycket mindre i verkligeheten :( Aja detta köpte jag iaf :)
149kr från gina tricot
Ett par nya trosor, älskaaaar färgen! 59kr på gina tricot
Sen följde de även med en vit glittrig topp hem från Cubus men deras hemsida är sämst dem har inte bilder på allt som finns i affären och orkar inte ta bild men ni får se den nästa gång jag bär den istället, lovar :)

Vill ha ny väska

Men kan inte bestämma mig för vilken! Finns så många fina! :) Och jag vill ha lite större, typ weekend bags :) Ska ju få plats med alla böcker,dator och ibland idrottskläder också. Älskar dem på andra & sjunde bilden!

Big failure

HAHA, är inte alls nöjd med denna men känner att jag måste visa den för er ändå. Ni får skratta! :)

Tips!

Vill bara tipsa om dem här 2produkterna lite snabbt! Det var ett tag sen jag köpte dem men har glömt visa dem bara hehe. Men jag har iaf hunnit använda dem och båda funkar jätte bra. Body lotionen luktar huuuuur gott som helst, jag fullkomligt älskar den! Det luktar ganska länge också efter man smörjt in den! Man blir mjuk och len i huden, helt suverän! Finns på kicks för omkring 100lappen.
Syoss värmeskydd är också helt okej, fast jag tror jag föredrar Tresseme men det är typ samma sak. Skyddar håret iaf och det är det viktigaste! kostar väl 60-70kr på Ica? :)

Outfit från i veckan!

Mysig och varm outfit! Fryser ihjäl i våran iskalla skola! Tröja - Cubus, Jeans leggings - Rut.mfl

HM beställning

199kr tror jag :)
199kr
149kr kanske? haha har ingen koll!
99kr tror jag haha :)
PUSS

simple manicure

Väldigt enkel design som jag gjorde igår, den blev helt okej. Var inte alls nöjd med den först men nu gillar jag den, jag härmade en annan design som kom med på en nagellacksförpackning skulle ni vilja se den bilden och jämföra om det blev likt? Kan fixa det i så fall :)

easy glitter..

Mina naglar jag gjorde för några dagar sen, hade ingen inspiration och hann inget komplicerat så då fick det bli så här enkelt :)

Never a failure always a lesson

Jag gjorde mammas naglar här om dagen och det här blev definitivt inte bland dem finaste jag gjort men ja som rubriken säger, jag lär mig alltid något nytt när jag provar nya saker :)

RSS 2.0