sparkling stripes

Naglarna jag gjorde ikväll, väldigt enkla men ville inte ha något jätte komplicerat idag heller så. Hoppas ni har haft en bra helg allesammans!

purple love

Dem här naglarna gjorde jag på min mamma igår kväll! Dem blev helt okej tycker jag :)

frosted flower

Fortfarande korta naglar men dem växer snart ut igen *försöker låta positiv*! Sen ser det alltid snyggare ut i verkligheten, den här designen var inte alls planerad, det blev som det blev och jag tycker den vart väl helt okej :) Trivs i den iaf! ;) Hoppas ni gillar det!

sparkling blue

Väldigt enkel men otroligt snygg tycker jag! Rekomenderar verkligen OPI's glittriga nagellack som jag bloggat om, piffar upp vilken annan tråkig grundlack som helst! Som ni ser är mina naglar otroligt korta just nu så då är det inte lika kul heller att hålla på men så fort dem växt ut igen så blir det mer designer om tid finns! :)

Förlåt!

Ja verkligen förlåt för super dålig uppdatering men det har varit så mycket som tagit upp all min tid men jag ska bättra mig! Har knappt fixat mina naglar eller gjort någon speciell sminkning eller något vilket gör mig ledsen att jag inte hinner menmen. Har iaf 2 nyligen gjorda nageldesinger att visa upp nu för er! :) Kika in imorgon och övermorgon så får ni se :D
Jag har också hunnit fylla 18år så jag hoppas ni förstår att det varit mycket hehe plus skolan som börjat har gått 2veckor nu och redan haft 3prov så ja.. :)

Rut M.fl

Den här tunikan som hon har på sig har jag köpt i förra veckan på rean på rut m.fl Jätte skön är den och kostade bara 150kr! Så tips till er som letat efter något liknande, för det har jag gjort länge! :)

Såhär såg jag ut på nyår!

Min outfit :) Klänning från Vero Moda och smycken från Gina tricot!
Jag och min fina bästa vän! <3
Hoppas ni alla hade ett trevligt nyårsfirande, Gott nytt år på er!

RSS 2.0