Fixat mina naglar och jennies idag!

Såhär blev Jennies naglar! Super snygga tycker jag! :)
Såhär blev mina nyårsnaglar!  Ser bättre ut i verkligheten! :)

nagellacken jag köpte här om dagen

Här om dagen berättade jag ju att jag köpt nagellack som jag inte orkade ta bild på men tänkte visa dem nu! Nu har jag provat dem också och dem är verkligen jätte fina och sitter bra. Rekomenderar dem verkligen trots det höga priset, dem kostar 250kr vilket kanske är lite överdrivet men helt klart värt det då dem räcker länge och håller bra på nageln!

Naglarna jag hade på julafton :)

Rosetterna blev inge bra alls hehe men juligt var det iaf :)! Ni får också ursäkta för den dåliga uppdatering som vart men i slutspurten av skolan fanns det inte en chans att jag skulle ha tid att blogga tyärr! Men nu ska det bli bättre igen!

Shoppat!

hörlurar 129kr och vågtång 299kr på media markt!
3par trosor 29kr styck på gina tricot
svarta strumpbyxor 39kr h&M
79kr H&M
159kr från Vero Moda
229kr från Vero Moda
49kr på gina tricot
DKNY parfymbox 200kr från Kicks
örhängen bikbok 25kr, 3par ringar 25kr bik bok, löv-ring från gina tricot 49kr
Halsring från gina tricot 99kr
79kr från H&M
klänning 179kr Vero Moda
Tunika från Monki 150kr
Det här plus ett till nagellack köpte jag från kicks tillsammans för 250kr
Sen har jag också köpt en ny kavaj helt vanlig svart från H&M för 199kr då min gamla gick sönder Annars var det väl det här jag shoppat de senaste dagarna :)
PUSS

CHRISTMAS NAILS

Den gröna färgen gör sig inte rättvisa på bilden, den är mer julgrön i verkligeheten men men. Gjorde iaf lite jul inspirerat på naglarna de här gången! Kommer komma fler nu innan jul när jag har tid. Har inte mått så bra för det är väldigt mycket i skolan just nu, ni som vill läsa om mitt privatliv hittar min andra blogg HÄR!

Kärlek vid första ögonkastet!

Mitt nya favorit lack! Ääääälskar färgen! Täcker jätte bra med ett lager och torkar snabbt! Uppdaterar(med bättre bild också!) sen om hur länge det sitter och så! Hoppas verkligen det är bra, för dem var ju billiga! 39kr på JC :) Just nu har dem ta 2 betala för 1 hihi :)

Shoppat!

Ja i veckan så gick jag och vännen på stan en vända och det gjorde vi idag igen. Så nu är alla julklappar klara för min del men dem kan jag tyvärr inte visa här, men fick även med mig lite smått till mig så det ska jag dela med mig av här tänkte jag :)
149kr från Gina tricot
199kr från Rut m.fl
149kr från Cubus
JC hade ta 2 betala för 1 på nagellack och sucker för nagellack som jag är så var jag ju bara tvungen att ha dem! Köpte även i en mörkare stark grön färg men hitta ingen bild på google och jag orkar inte hämta den och ta kort men ni får se den nästa gång jag använder den! 39kr på JC

RSS 2.0